Skip to content

Koča Tisa

Dobrodošli v luksuzni koči Tisa na Veliki planini!

Koča Tisa se nahaja na nadmorski višini 1615 metrov, v pravljični planinski vasici pod najvišjim vrhom Gradišče (1666 mnv) na Veliki planini. Stoji tik pod gostiščem Zeleni rob v bližini vmesne postaje sedežnice. Dobesedno s praga koče se pozimi na smučeh lahko zapeljete do smučišča in se vrnete v kočo. Koča Tisa je posebej privlačna za družine in zaključene družbe, ima 8 ležišč in gostom nudi vse udobje. Tu se boste skozi vse leto lahko sprostili, se nadihali čistega planinskega zraka, razgibali in uživali v izjemnem razgledu na bližnje ter daljne planinske vrhove. V koči Tisa se boste počutili kot doma, ter imeli možnost doživeti nepozaben oddih!

Na jasi... odmaknjeno od preostalih koč, a blizu sedežnice...

...z najlepšim razgledom na Kamniško-Savinjske Alpe!

Luksuzna koča Tisa se nahaja na izjemni lokaciji tik pod gostiščem Zeleni rob, v bližini vmesne postaje sedežnice na Gradišču (2min hoje). Stoji na prekrasni razgledni jasi, na nadmorski višini 1615 m, nekoliko izven strnjenega naselja planinskih koč. 

Tako kot druge koče, je tudi koča Tisa zgrajena v tradicionalni arhitekturi starodavnih pastirskih bajt iz masivnega lesa in pokrita z macesnovimi skodlami. Kljub temu pa nudi vse udobje počitniškega bivanja (kopalnica s tušem, wifi, vikinški bazen in finska savna).

0
Zadovoljnih gostov
0
Popitih sadjevcev
Play Video

Fotografije koče Tisa

Opremljena kuhinja z vsemi pripomočki za pripravo obrokov...

Koča je opremljena, tako, da se počutite kot doma.

V kuhinji je steklokeramična plošča, toaster, pomivalni stroj, kavni avtomat za pripravo kave Illy, hladilnik z mini-barom, kjer najdete lokalne dobrote in pijače. Nad kaminom je pečica, kjer si lahko v pekaču pripravite okusno pico ali pečenko.

Za miren spanec...

Osrednji prostor za druženje in zabavo je prostorna dnevna soba z veliko mizo, ki je hkrati tudi jedilnica. Ko zaprasketa v kaminu, je v tem prostoru vedno prijetno in toplo. V koči Tisa so tri spalnice s skupno 8 posteljami. Vse spalnice so opremljene s prostornimi posteljami in sveže oprano posteljnino.

Skrbimo za neokrnjeno naravo...

Kočo obdaja ograjeno dvorišče z mizami in klopmi, kjer je dovolj prostora za žar, skupinsko druženje in zabavo ali miren počitek. Ob koči je tudi pomožni objekt, ki je dobro založen z drvmi. Koča Tisa je trdno zgrajena in dobro izolirana. Trudimo se, da bi jo ohranili v dobrem stanju in jo redno vzdržujemo v želji, da bi se v njej kar najbolje počutili. Posebno skrb posvečamo tudi varčni rabi omejenih virov vode in energije ter varujemo naravo pred onesnaževanjem, saj je v neposredni bližini koče odjemno mesto za ločene odpadke.

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks