Skip to content

Gašparjeva koča

Gašparjeva koča

5/5
Carousel with Zoom Effect

Gašparjeva koča leži na enih najlepših lokacij na Veliki planini, v majhni gruči koč med Šimnovcem in Zelenim robom, tik ob smučarski progi in progi za nočno sankanje. Simpatična koča, ki se lahko pohvali razgledom na celotno dolino – od Kamnika-do Ljubljane, ob jasnem vremenu vse do Nanosa. Koča ima vse, kar bi si želeli za sproščen in brezskrben oddih v gorah. V notranjosti vas pričakujejo opremljena kuhinja in dnevni prostor s kaminom, brezplačen brezžični internet ter kopalnica s tušem.

Koča je pravi raj za otroke in odkrivanje novih dogodivščin. Hišni ljubljenčki dobrodošli, v naših kočah bivajo brezplačno!

Booking Form

Majhna kuhinja za pripravo obrokov...

V kuhinji je kuhalna plošča za pripravo obrokov ter hladilnik.

Za miren spanec...

Osrednji prostor za druženje in zabavo je prostorna dnevna soba z mizo, ki je hkrati tudi jedilnica. Ko zaprasketa v kaminu, je v tem prostoru vedno prijetno in toplo. V koči sta dve spalnici, kateri sta opremljeni s svežo oprano posteljnino.

Skrbimo za neokrnjeno naravo...

Trudimo se, da bi kočo ohranili v dobrem stanju in jo redno vzdržujemo v želji, da bi se v njej kar najbolje počutili. Posebno skrb posvečamo tudi varčni rabi omejenih virov vode in energije ter varujemo naravo pred onesnaževanjem, saj je v neposredni bližini koče odjemno mesto za ločene odpadke.

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks