Skip to content

Aktivnosti in doživetja

Velika planina, s svojo čarobno naravo in bogato tradicijo, ni le priljubljena destinacija za pohodnike in ljubitelje gora, ampak ponuja tudi široko paleto storitev in aktivnosti, ki bodo poskrbele za nepozabno doživetje v objemu narave. Poleg udobnega nastanjanja v naših planinskih kočah vam z veseljem predstavimo dodatne ponudbe, ki bodo vaše počitnice ali izlet na Veliko planino še obogatile.

Masaža na Veliki planini

Masaža na koči

Privoščite si nepozabno doživetje z masažo v udobju planinske koče na Veliki planini. Naši izkušeni maserji in maserke vam bodo pomagali odpraviti stres ter vam povrnili energijo.

Vodena vadba na Veliki planini

Vodena vadba

Vključite se v vodeno vadbo na prostem in se ob čudovitem razgledu na Kamniško-Savinjske Alpe prepustite ritmu energične vadbe. Vadba je primerna za vse stopnje telesne pripravljenosti.

Voden ogled velike planine

Voden ogled Velike planine

Odpravite se na voden ogled planine in spoznajte njeno bogato zgodovino, kulturo in naravne lepote. Izkušen vodnik vam bo razkril vse skrivnosti planine in vam pomagal ustvariti nepozabne spomine.

Velika planina - Spust s padalom

Skok s padalom

Privoščite si nepozabno doživetje z masažo v udobju planinske koče na Veliki planini. Naši izkušeni maserji in maserke vam bodo pomagali odpraviti stres in napetost ter vam povrnili energijo.

Team building Velika planina

Team building

Iščete edinstveno lokacijo za team building, ki bo vašo ekipo povezal in motiviral? Velika planina s svojo čarobno naravo in bogato ponudbo aktivnosti ponuja idealno okolje.

Kulinarična delavnica Velika planina

Kulinarična delavnica

Odpravite se na nepozabno kulinarično delavnico in se potopite v bogato tradicijo slovenske planinske kuhinje. Priložnost vam omogoča spoznavanje pristnih okusov te edinstvene dediščine.

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks