Skip to content

Koča Korošica

Koča Korošica

5/5
Carousel with Zoom Effect

Koča Korošica je prava planinska koča. Namenjena je sproščenemu oddihu s pogledom na naselje velikoplaninskih koč in Kamniško Savinjskih Alp. V koči je 5 širokih ležišč, jedilnica, opremljena kuhinja, kopalnica s tušem in talnim gretjem ter drvarnica. Ljudje v sodobnem času pozabljamo, kako pomembno si je vzeti čas zase in za svoje najbližje.  Najem koče je idealna rešitev za popoln oddih v neokrnjeni naravi.

Koča Korošica vas pričakuje na izjemni lokaciji. Obkroženi z neokrnjeno naravo se boste lahko zbujali s čudovitim pogledom na verigo kamniških Alp, ki jih božajo oranžni sončni žarki. Pridite in spoznajte eno izmed najprikupnejših koč v Sloveniji.

Booking Form

Majhna kuhinja za pripravo obrokov...

V kuhinji je kuhalna plošča za pripravo obrokov ter hladilnik.

Za miren spanec...

Osrednji prostor za druženje in zabavo je prostorna dnevna soba z mizo, ki je hkrati tudi jedilnica. Ko zaprasketa v kaminu, je v tem prostoru vedno prijetno in toplo. V koči je ena spalnica s skupno 3 posteljami, katere so opremljene s svežo oprano posteljnino.

Skrbimo za neokrnjeno naravo...

Trudimo se, da bi kočo ohranili v dobrem stanju in jo redno vzdržujemo v želji, da bi se v njej kar najbolje počutili. Posebno skrb posvečamo tudi varčni rabi omejenih virov vode in energije ter varujemo naravo pred onesnaževanjem, saj je v neposredni bližini koče odjemno mesto za ločene odpadke.

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks