Skip to content

Koča Neža

Koča Neža

5/5
Carousel with Zoom Effect

Koča Neža se nahaja na super lokaciji, v Kamniškem naselju, tik pod gostiščem Zeleni rob. Do vmesne postaje sedežnice je le 5 min. Neža je naša največja koča, ima 14 ležišč in gostom nudi vse udobje. V spodnjem nadstropju je opremljena kuhinja, velik skupen prostor z jedilno mizo in kaminom, dve spalnici, urejena kopalnica s tušem in talnim gretjem ter WC. V zgornjem nadstropju pa je spalnica.

Ljudje v sodobnem času pozabljamo, kako pomembno si je vzeti čas zase in za naše najbližje. Ljudje nismo narejeni, da se neprestano grebemo za doseganje zastavljenih ciljev, pač pa si moramo vsake toliko vzeti čas zase, se ustaviti in malo zadihati. Najem koče je idealna rešitev za popoln oddih v neokrnjeni naravi.

Booking Form

Opremljena kuhinja z vsemi pripomočki za pripravo obrokov...

Koča je opremljena, tako, da se počutite kot doma.

V kuhinji je štedilnik, toaster, pomivalni stroj, kavni avtomat za pripravo kave Illy, hladilnik z mini-barom, kjer najdete lokalne dobrote in pijače. Nad kaminom je pečica, kjer si lahko v pekaču pripravite okusno pico ali pečenko.

Za miren spanec...

Osrednji prostor za druženje in zabavo je prostorna dnevna soba z veliko mizo, ki je hkrati tudi jedilnica. Ko zaprasketa v kaminu, je v tem prostoru vedno prijetno in toplo. V koči so tri spalnice s skupno 14 posteljami. Vse spalnice so opremljene s prostornimi posteljami in sveže oprano posteljnino.

Skrbimo za neokrnjeno naravo...

Kočo obdaja dvorišče z mizami in klopmi, kjer je dovolj prostora za žar, skupinsko druženje in zabavo ali miren počitek. Ob koči je tudi pomožni objekt, ki je dobro založen z drvmi. Koča je trdno zgrajena in dobro izolirana. Trudimo se, da bi jo ohranili v dobrem stanju in jo redno vzdržujemo v želji, da bi se v njej kar najbolje počutili. Posebno skrb posvečamo tudi varčni rabi omejenih virov vode in energije ter varujemo naravo pred onesnaževanjem, saj je v neposredni bližini koče odjemno mesto za ločene odpadke.

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks