Skip to content

Masaža na koči

Masaža za popolno sprostitev

Privoščite si čudovito izkušnjo masaže v objemu narave. Naši izkušeni maserji vam bodo na vaši najeti koči nudili masažo celega telesa ali pa refleksno masažo stopal , ki bo poskrbela za vaše popolno sprostitev in regeneracijo. Zvoki narave bodo še dodatno pripomogli k vašemu občutku blagostanja, medtem ko se prepustite spretnim rokam naših maserjev. Nič ni boljšega od tega, da se v središču narave prepustite razvajanju in pozitivnim energijam, ki vas bodo napolnile med in po masaži. Začutite harmonijo telesa in duha ter si privoščite ta edinstveno sproščujočo izkušnjo, ki vam bo ostala v lepem spominu še dolgo po tem, ko zapustite kočo.

Izbirate lahko med:

30-minutno masažo: Kratek, a učinkovit tretma, ki bo odpravil napetost in vam vlil novo energijo.

90-minutno masažo: Razvajajoča masaža, ki bo sprostila vse vaše mišice in vam omogočila popolno regeneracijo telesa in duha.

Masaža na koči vam ponuja:

Udobje in zasebnost: Masažo boste prejeli v udobju vaše najete koče, kjer boste v miru in brez motečih dejavnikov prepustili se sprostitvi.

Čudovito okolje: Masaža sredi čudovite narave bo še dodatno poglobila vašo sprostitev in vam omogočila, da se boste napolnili s pozitivno energijo.

Prilagojen tretma: Naši maserji se bodo individualno posvetili vašim potrebam in željam ter vam pripravili masažo, ki bo vam bo v največjo korist.

Ne glede na to, ali si želite kratkega oddiha od vsakdanjih obveznosti ali pa si želite privoščiti celodnevno razvajanje, je masaža na koči popolna izbira za vas. Rezervirajte svoj termin še danes in se prepustite čarobnosti masaže v objemu narave!

Pošlji povpraševanje

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks