Skip to content

Team building

Team building Velika planina

Nepozabna izkušnja za vašo ekipo

Iščete edinstveno lokacijo za team building dogodek, ki bo vašo ekipo povezal in motiviral? Velika planina s svojo čarobno naravo in bogato ponudbo aktivnosti ponuja idealno okolje za nepozabno doživetje. Pripravite si program po meri, ki vključuje: prenočevanje v udobnih planinskih kočah, različne aktivnosti: različne zabavne igre, pohodništvo, nordijska hoja, kolesarjenje, vodeno vadbo, okušanje ali priprava slastnih lokalnih jedi in še mnogo drugega!

Na Veliki planini boste našli vse, kar potrebujete za team building dogodek, ki bo vaši ekipi še dolgo ostal v spominu. Ekipa se bo med aktivnostmi v čudoviti naravi spoznala na nov način, okrepila sodelovanje in zaupanje ter se skupaj zabavala.

Team building Velika planina

Pripravite si program po meri, ki vključuje:

Prenočevanje v udobnih planinskih kočah: Lahko izbirate med različnimi kočami. V nekaterih kočah je mogoče najeti tudi vikinški bazen in savno.

Različne aktivnosti: Pohodništvo, nordijska hoja, kolesarjenje, razvedrilni program po meri.

Vodena vadba: Vadba je prilagojena različnim stopnjam telesne pripravljenosti, tako da so dobrodošli vsi, od začetnikov do izkušenih športnikov.

Kulinarična delavnica: Priprava slastnih lokalnih jedi ali njihovo okušanje in še mnogo drugega!

Kontaktirajte nas še danes in z veseljem vam bomo pomagali pri pripravi nepozabnega team building dogodka na Veliki planini!

Pošlji povpraševanje

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks