Skip to content

Vodena vadba

Vodena vadba na Veliki planini

Začnite dan aktivno in energično

Ste že kdaj pomislili, da bi dan začeli z energijsko in krepilno vadbo v čudovitem okolju vaše najete koče? Zdaj lahko! Ponujamo vam vodeno vadbo pod vodstvom izkušenih kineziologov, ki je primerna za vse, ne glede na stopnjo telesne pripravljenosti.

Vadba bo potekala v jutranjih urah, ko je zrak svež in čist, narava pa se prebuja. Kineziolog vam bo strokovno vodil skozi različne vaje, ki bodo krepile vaše telo, izboljšale gibljivost in povečale raven energije. Vadba bo potekala v sproščenem vzdušju, kjer boste lahko uživali v lepoti narave in se družili z ostalimi gosti.

Vodena vadba Velika planina

Zakaj izbrati vodeno vadbo:

Primerno za vse: Vadba je prilagojena različnim stopnjam telesne pripravljenosti, tako da so dobrodošli vsi, od začetnikov do izkušenih športnikov.

Krepitev telesa: Različne vaje bodo krepile vaše mišice, izboljšale gibljivost in vzdržljivost.

Dvig energije: Vadba bo prebudila vaše telo in vam dala energijo za celoten dan.

Sprostitev v naravi: Vadba bo potekala v čudovitem okolju vaše najete koče, kjer boste lahko uživali v svežem zraku in čudovitih razgledih.

Druženje: Vadba je odlična priložnost, da se spoznate z ostalimi gosti in skupaj preživite aktiven čas.

Kaj potrebujete:

Udobna oblačila in obutev za vadbo: Izberite oblačila, ki so udobna in vam omogočajo svobodno gibanje. Obutev naj bo lahka in primerna za vadbo na prostem.

Dobro voljo: Najpomembnejše od vsega je, da se na vadbo odpravite z dobro voljo in pozitivnim nastavom. Tako boste iz vadbe odnesli največ koristi in se obenem zabavali.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da začnete dan aktivno, zdravo in energično! Rezervirajte svoj termin že danes!

Pošlji povpraševanje

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks