Skip to content

Voden ogled Velike planine

Voden ogled velike planine

Odkrijte Veliko planino na nepozaben način

Vabimo vas na nepozabno doživetje Velike planine, kjer boste s pomočjo izkušenih vodnikov raziskovali to čarobno planoto. Izbirate lahko med različnimi programi, prilagojenimi vašim željam in sposobnostim, tako da bo doživetje popolno ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen pohodnik.

Naši vodniki vam bodo z veseljem predstavili bogato zgodovino in kulturno dediščino Velike planine, vas popeljali mimo slikovitih pastirskih koč in vam razkrili čudovite razglede na okoliške gore. Poskrbeli bomo, da bo vaše raziskovanje Velike planine udobno in brezskrbno. Palice za nordijsko hojo in krplje (v zimskem času) si lahko izposodite pri nas.

Nordijska hoja - Velika planina

Zakaj izbrati ogled planine:

Vodena ogled: Različne programe, prilagojene vašim željam in sposobnostim.

Izleti z vodnikom: Popestrite svoj pohod z vodnim izletom do bližnjih hribov, kot so planina Dol, Konj, Rezenik ali Mala planina. Med potjo boste uživali v čudoviti naravi in spoznali edinstveno floro in favno Velike planine.

Dodatne aktivnosti: Raziščite Veliko planino na kolesu. Na voljo so vam različne kolesarske poti, primerne za vse kolesarje, od začetnikov do izkušenih. Električna kolesa lahko najamete za 1-2 uri, za cel dan ali za celotno obdobje bivanja.

Izposoja opreme: Nudimo vam izposojo palic za nordijsko hojo ter v zimskem času izposojo krpljev.

Ne zamudite te enkratne priložnosti, da aktivno doživite Veliko planino!

Dodatne ugodnosti:

Okusna domača hrana: Po pohodu se poskusite okusne jedi iz lokalnih sestavin v eni od planinskih koč.

Trajnostni turizem: Na Veliki planini se zavedamo pomembnosti varovanja okolja. Zato se trudimo za trajnostni turizem in vam nudimo zelene storitve.

Gostoljubnost: Na Veliki planini boste vedno toplo sprejeti. Naši prijazni gostitelji vam bodo z veseljem pomagali pri načrtovanju vašega obiska in vam posredovali vse potrebne informacije.

Pošlji povpraševanje

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks