Skip to content

Koče Velika planina

Koča Tisa

Luksuzna koča Tisa prepriča tudi najbolj zahtevnega gosta! Vikinški bazen in prava finska savna pričarata pravljico.Luksuzna koča Tisa prepriča tudi najbolj zahtevnega gosta! Vikinški bazen in prava finska savna pričarata pravljico, ki je ne boste pozabili.

Gašparjeva koča

Imate radi toplo domačnost doma v kombinaciji z intimo planinske pravljice? Potem je Gašparjeva koča prava za vas!Imate radi toplo domačnost doma v kombinaciji z intimo planinske pravljice? Potem je Gašparjeva koča prava za vas!

Koča Orlica

Blizu planinskih znamenitosti, a daleč od pogledov naključnih mimoidočih se Orlica skriva v nedrju kamniških Alp.Blizu planinskih znamenitosti, a daleč od pogledov naključnih mimoidočih se Orlica skriva v nedrju kamniških Alp. Čakajo vas udobje, tišina in gorska milina.

Koča Neža

Naša največja koča, gostom nudi vse za nepozaben oddih! Imate radi toplo domačnost doma v kombinaciji z intimo planinske pravljice? Potem je Gašparjeva koča prava za vas! Povabite svoje bližnje na Veliko planino in užijte svež zrak, mir in neokrnjeno naravo.

Koča Korošica

Koča Korošica je prava planinska koča. Namenjena sproščenemu oddihu s pogledom na naselje velikoplaninskih koč in Kamniško Savinjskih Alp. Povabite svoje bližnje na Veliko planino in užijte svež zrak, mir in neokrnjeno naravo.

ZAVRTI IN ZADENI!

  • Preizkusi svojo srečo in zadeni brezplačno Limonado ali Sladoled!
  • 1 igra na dan na email
  • Brez goljufij
Preizkusi Srečo
Never
Remind later
No thanks